...namíchala přesně podle svého gusta.Velice teplou, ale ne vařící.Okamžitě se vyžívala v pocitu jemného spreje jenž se linul na její ramena a uvolňoval svaly na krku. Prohnula záda a trochu ustoupila. Voda stékala po vlasech, po tváři a to v ní probouzelo nádherný pocit uvolnění.Sehnula se pro šampón a jemně si ho vmasírovala do dlouhých vlasů. Jakmile vstoupila znovu pod sprchu opláchnout pěnu, ucítila Filipovy ruce na ramennou. "Mmmm…" zapředla a opřela se zp... celá povídka |
...očím si tě na záda, líbám tvé tělo a pomalu, velice napínavě, se přibližuji k tvému nádhernému mužství. Celý se chvěješ a sténáš rozkoší. Vezmu si ho do pusy a svými rty ho obemknu tak pevně až slastí vykřikneš. Střídavě olizuji a svírám tvůj žalud tak,aby jsi zapomněl na všechno co je kolem.Moje lasturka tě zatouží pohltit a vychutnat si ten dar,který ti příroda nadělila. Vsunu si ho mezi stehna a mírně se začnu pohupovat v rytmu vln, které nar... celá povídka |
...ých kalhotách, které nosím tak obtažené kolem zadečku, že při chůzi bezmála ukazují i věci, které jsou pod nimi.
Chvíli jsme popíjeli, když jsem najednou ucítila ruku na svém rameni. Prudce jsem se otočila a viděla jednoho z mládenců vedle sebe, jak se nás s úsměvem ptá, jestli si mohou přisednout. Odměřeně jsem svolila.
Ale po chvíli se ukázala stará pravda, že když se vrstevníci seznamují, tak se nejdříve tlachají všeobecnosti a teprve po chvíli se ... celá povídka |
...Už mu v něm začíná cukat, když mě odhodí zpět do trávy a vrazí mi ho do kundičky. Tý se tohle zacházení líbí, a tak jsme oba hotovi skoro v jeden okamžik.
Chvíli na mě leží bez hnutí, pak jakoby do něho vlétl ďas, začne mě hrubě skoro zuřivě líbat a sát bradavky, rukama mě klouže po celém těle a sípe při tom nejhorší nadávky - pár jsem jich do této doby neznala. Tělo mám poškrábané, pokousané, ale hoří v něm taková touha, že se neudržím a... celá povídka |
... kundičce. Rychle se blížil můj vrchol a zatím co jsem hlasitě křičela, z mé pičky se valil proud mých mrdin a vtom se uvolnila klapka a ihned po tom ze mě vytékaly mé horké chcánky. To už jsem měla střeva naplněná Frantovým semenem, které se postupně mísilo na podlaze s mou lávou a močí v lákavě vonící tekutinu. Po řádné koupeli jsme se konečně uklidnili a věnovali se přípravě oběda.
Následující den už ráno svítilo sluníčko a já se těšila ... celá povídka |
...ypustil z hlavy a věnoval jsem se jejím krásným kozám, které se přede mnou pohupovaly v rytmu přírazů. Netrvalo dlouho a už jsem jí plnil kundičku proudy teplého semene. Po posledním výstřiku ni začal ochabovat a tak mi ho Jana začala jemně sát a já na oplátku se zabořil mezi její stehna a vylizoval její právě vystříkanou kundu, která voněla kundím mlíčkem a mým semenem. Musím uznat, že kouřit uměla božsky, ptáka si zasouvala až někam do krku, jednou r... celá povídka |
... to trvalo, protože už hodně vypil, ale nakonec jsem se dočkala. V posledním okamžiku jsem ho podržela venku, pevně stiskla a cítila jsem, jak mi v ruce roste a bobtná, očima jsem se vpila do toho ohromného žaluda a pak jsem ho dvěma tahy donutila k výstřiku. Vyšla jsem obličejem vstříc a nechala se celá zalít tou horkou šťávou, znovu jsem po něm chňapla a s rozkoší jsem polkla část hustého vřelého semene, a další výstřik zase na krk a na prsa a pořád jsem... celá povídka |
...a dlaně z mých ramen na můj zátylek a přiklonila si mou hlavu tak, že jsem se mohl dotknout rty její hedvábné pokožky ve výstřihu blůzky. Hladila mi temeno a říkala: "Vycítila jsem, že po mně toužíš, ale nevěděla jsem, jak ti dát najevo, že bych nebyla proti. Jsi tak mladý a já.." "Nevadí mi, že jste starší. Holky, co znám, jsou pitomé puberťačky. Všemu se jen hihňají. Provokujou, ale když dojde na věc... S vámi se mi to určitě nestane, vychrlil jsem." ... celá povídka |
...Mám strach, že to nemyslíte vážně," vychraptěl jsem a chvěl se vzrušením.
"A já myslela, že se obáváš; aby se neprobral," řekla vesele, položila mi levou ruku na rameno, pravou otevřela zip mých riflí, vklouzla mi pod trenýrky, stiskla prsty ocas. Ohmatala ho a už mě zbavovala riflí i trenýrek.
"Těšíš se, až ho do mne zapíchneš, mladíku?"
"Vy byste to chtěla?"
"Neptej se tak hloupě. Kdybych to nechtěla, nezatáhla bych tě sem."
Počkala, až se zbavím r... celá povídka |