...ky! " ozvalo se za mými zády a když jsem se otočil, stála tam, v každé ruce štamprli a jednu mi podávala.
" Děkuji, ale já nebudu" snažil jsem se odmítnout.
" To bys mě urazil" řekla nesmlouvavě" Jen si ji dej, neuškodí a potom, já nemám momentálně prachy a tak ti aspoň naliju, abys neodcházel s prázdnou" .
" Ale jen jednu" kladl jsem si podmínku, berouc skleničku.
" Uvidíme" nadhodila a přiťukla si se mnou.
Vypili jsme, odnesla skleničky a já vzal nářadí ... celá povídka |
... že je příliš krátká při ohnutí. Předkloní se trochu, a samozřejmě, sukně je příliš krátká a k mému pčekvapení odhaluje, že je bez kalhotek. Její broskvička a zadeček koukají přímo na mě.
Odpovím tedy upřímě, že je poněkud krátká a ona mě požádá abych šel s ní zkusit jinou. Moje kalhoty jasně ukazují co ten pohled udělal a div že mi nepraskne zip na přiklopci. Jdu tedy za ní ke kabinkám a vstupujeme do jedné z nich. Okamzite za námi zavírá a... celá povídka |
...ost, která padla bez boje.Sázel polibky na stehna, na břicho a pomalu se blížil k cíli.Lízal okolí její provlhlé sametky a dráždil okolí jejího vztyčeného strážce.Cítil ,jak se pod ním chvěje. Zaútočil na její svatyňku jazykem, vnikl do ní a začal ji laskat po obou stranách .Rukama pokračoval v hnětení jejích ňader a zadečku a hlazení jejího těla.Občas zavadil o naběhlý postěváček a její vzdychání zesílilo.Přisál se k němu ústy a začal ho sát.... celá povídka |
...dpatcích, výstřelek poslední módy. Červené tričko, které obepíná nádherná kulatá ňadra. Odhaduji je tak na čtyřky.
Moje kamarádka přijela za mnou na návštěvu, vrní Elena. Bydlí v hotelu, jdeš se mnou k ní? Jestli chcete tak vás doprovodím, říkám. Doprovázet takové dvě kočky je mi ctí.
Měla pěkné apartmá. Něco jsem ti koupila, řekla Sylva a ze sáčku vytáhla mateřskou podprsenku. Děkuji ti moc, ještě jsem si nic nekupovala, takže jsem ráda, řek... celá povídka |
... já viděl, jak ji stéká po jejích vnitřních stranách stehen její šťáva z kundy. Ale to už měla Marcelka jednu ruku pod jejíma kalhotkama a dráždila si poštěváček. Druhou rukou mi honila péro. Za chvíli jsme zaujali tak zvanou šedesátdevítku. Bořil jsem Marcelce jazyk do její šťavnaté kundy a nos jsem měl mezi jejími půlkami zadečku. Marcelka mi zase jezdila jazykem po žaludu a dávala si ho až do krku, přičemž mi mačkala koule. Už jsem to nemohl vydržet... celá povídka |
...jí musím koupit novou. To se ale rozjel i David vzal si ode mě nůžky a víceméně řečnicky se Moniky zeptal, jestli jí může koupit nové tričko. Aniž čekal na odpověď, přestřihl záda trička a vzápětí obě ramínka. Konečně před námi Monika stála, jak ji pánbůh stvořil !
Strčil jsem Davidovi zase do ruky bič a řekl mu ať pokračuje. Neváhal, dal se do toho a důkladně (i když něžně a bezbolestně) jí bičoval od lýtek až po krk, kundičku a prsa nevy... celá povídka |
...rad bych šel sedět za pohlavní zneužívání," vykoktal jsem konečně.
"Neboj se, je to vyzkoušený. Vlezeš si támhle do křoví a nikdo neuvidí mě ani tebe. A tady mám občanku, abys byl v klidu."
Vytáhla ze zadní kapsy džínů kartičku a strčila mi ji pod nos. Opravdu se zdála být její. To rozhodlo. Nechal jsem se vést podél plotu až k místu; kde keře z obou stran těsně přiléhaly k plotu. Vlezl jsem si mezi husté větve a ocitl se těsně u kovových trubek. Po p... celá povídka |
...a já vyla jako zvíře.
Přirážela jsem jako zběsilá a křičela jsem rozkoší a už to tu bylo potřetí a bylo to ještě nádhernější než předtím. V tom pološílenství jsem ani nemyslela na to, kde byl před chvilkou zabořený, a když ze mne vyklouzl, okamžitě jsem po něm chňapla pusou a kouřila jsem ho s jediným cílem tentokrát ho přivést až ke konci.
Chvilku to trvalo, protože už hodně vypil, ale nakonec jsem se dočkala. V posledním okamžiku jsem ho podrž... celá povídka |
...pod její světlounce fialový svetřík. Zřejmě se jí to líbilo, protože přestala klást jakýkoli odpor a začala vzrušeně oddychovat. Pokračoval jsem tedy níž, až k vnitřním stranám jejích stehen, kde jsem začal jazykem velmi jemnou práci. Má ruka mezitím již vyhrnula její svetřík a jezdila po jejím bříšku, občas i zajela pod sukni. Najednou jsem ji prudce otočil tak, že nyní byla na všech čtyřech a svlékl jí její svetr. Začal jsem hladit její záda a o... celá povídka |
...do kabiny hokejistů, ale až odejde brácha. Nemohla jsem se dočkat až vypadne, odešel téměř poslední. Zůstal tam jenom Lukáš, Karel a Jonáš, který mě pozval. Všichni tři krásní kluci, i když o dva roky mladší. Byla jsem zvědavá, s čím na mě vyrukujou. Když jsem tam přišla byli všichni v ribanu. Sedla jsem si naproti nim. Měla jsem sukni, tak jsem po chvilce trochu roztáhla nohy a mohli mi koukat až do díry, protože jsem si nevzala kalhůtky. A taky koukali. J... celá povídka |