...„Pojďte dovnitř, ať mě vidíte pořádně.“ Dívka vklouzla do kabiny a vůně jejího parfému zaplnila celý okolní prostor. „No já myslím, že to sedí dobře“, pronesla tiše a dívala se střídavě na mne a na můj odraz ve velikém zrcadle. „Ještě Vám vytáhnu ty cedulky z pod trička, řekla náhle a přistoupila ke mně tak blízko, že jsem na těle ucítil dotek jejích tvrdých ňader. Zvedla obě ruce jakoby mne chtěla obejmout a zezadu z pod límce mi vytáhla ... celá povídka |
...k budeš reagovat na hrubou žínku. Pomalu jsem napříč a podélně mezi Tvými milostnými lupínky. Tvůj dech se změnil a nohy zatřásly ještě více. To se mi líbilo…
Postavil jsem se, jednou rukou Tě přivinul v pase k sobě, opírajíce můj tvrdý ocas proti Tvému zadečku. Druhou rukou jsem uchopil žínku a začal omývat Tvoji hruď. Postupoval jsem od spodu, přes Tvoje ploché bříško, hrudní koš a na Tvá prsa a již velmi tvrdé bradavky. Cítil jsem jak se žínk... celá povídka |
...dra se vztyčenýma bradavkama, jsou tak rozpálené že je začneš sát a mnou projede ta ona známá lavina vzrušení. Rozepínám ti kalhoty, protože se v nich skrývá to co toužíš vypustit na svobodu. Jsi tak vzrušený že skoro ani nedýcháš a tvůj penis je naběhlý k prasknutí. Od bradavek sklouzáváš svým jazykem po mém plochém bříšku až do mého klína, který zdobí pouze úzký proužek chloupků. Začneš mě lízat a já jsem tak vlhká, že toužíš dlouze si ... celá povídka |
...c neviděl co?Nemáš kapesník?"
Podal jsem jí ho a ona si utírala slzy z tváře. Tu si všimla jak se na ni dívám.
"Koukáš docela hladově, ty jsi ještě nikdy neviděl holku v podprsence."
"Ne, ale už jsem jedné dal pusu."odpověděl jsem hrdě abych nevypadal tak nezkušeně.
Alice zjevně obrátila: "Jo? Tak pojď blíž ať tě vyzkouším."
Přisedl jsem si k ní a ona se ke mně nahnula.
Naše rty se dotknuly. Odtáhnul jsem hlavu, ale Alice řekla : "No vidím, že jsi s... celá povídka |
...ušin pahorek jako zralou broskev.
Nedá se říct, že v zimě by měl člověk moc příležitostí spontánně si zašoustat v nějakém příjemném romantickém prostředí, jenže život bývá plný překvapení.
Loni v únoru jsem si vyrazil s pár kámoši na jednu chatu v Krkonoších, abychom trošku vypřáhli a .zalyžovali si. Kluci si ze mě dělali legraci, kvůli tomu, že pořád jezdím na běžkách, zatímco oni chodí na vleky ve svých křiklavě barevných kombinézá... celá povídka |
...alší vlna rozkoše mnou proběhla, když jsem cítil, že vzala do ruky moje vajíčka a začala je masírovat. Cítil jsem, že můj vrchol již není daleko a prsty jsem jí vjel do vlasů. Když jsem krátce otevřel oči, viděl jsem, jak pozoruje můj obličej s drzým úsměvem. "Takhle ?" zeptala se. "Nebo radšji takhle," a začala mi znuvu masírovat vajíčka. "Tak...aaaach...tak," sténal jsem, očekávajíc každým okamžikem svůj vrchol, který jsem cítil přicházet. Najednou ... celá povídka |
...i s námi líbali, ale žádný z nich si víc nedovolil.
"Dámy a pánové," pronesl nahlas Roman, "navrhuji nechat toho křepčení a věnovat se ušlechtilejší a vznešenější zábavě, která vede k všeobecné souloži. Dáme si třeba láhev!" Všichni jsme usedli na zem.a Roman první zatočil prázdnou láhví. Její hrdlo ukázalo na Evu a ta bez odmlouvání odložila mikinu. Pak uchopila láhev a zatočila s ní tak šikovně, že první část oděvu odložil Emil.
Za chvíli j... celá povídka |
...a i podprsenka a Ty jsi tam stála nahá, chvějíc se vzrušením. Opatrně jsi ulehla na přední kapotu, roztáhla nohy a zdvihla je vysoko k nebi.“Chtěla bych pořádně opíchat miláčku, bude se ti to líbit takhle?“ Já jsem na odpověď pouze přiklekl k Tvému rozevřenému klínu a malou chvíli Tě ještě laskal jazykem po celé délce Tvé rozevřené štěrbinky. Pak jsem si stoupl, uchopil Tě za kotníky, které byly ve výši mých ramen a pomalinku do Tebe zasunul svůj n... celá povídka |
...udu. Ve výtahu jsem už byl "načapán" mladou uklízečkou. Tři patra jsem s ní musel jet. Erekce už zase začala pracovat. Prošel jsem celou halou, která byla plná lidí, přes ulici a už jsem byl na pláži. Vzbudil jsem zájem. Spousta puberťáků se začalo uchechtávat, ale zájem začal brzy opadávat.
31.10.1998 - Tak už roste. A to celkem rychle. I ochlupení. Spadl mi kámen ze srdce.
5.12.1998 - Byli jsme teď dva dny s hokejem na turnaji na Slovensku. Byl jsem na poko... celá povídka |