...víček. "Správně, ale tohle je varianta
se živým oltářem!" usmál jsem se na ni a ukázal do pentagramu. Pochopila a lehla si přímo doprostřed. Roztáhla nohy a vyhrnula si sukni. Viděl jsem jak má na kalhotkách mezi nohama velký mokrý flek. Klekl jsem si nad ni a rukou jsem jí zajel pod kalhotky a ucítil její vlhko a teplo. Prsty jsem si hrál s jejím poštěváčkem a cítil jak mi tvrdne můj trošku povadlý penis. Druhou rukou jsem Markétě vyhrnul tričko a naklonil se... celá povídka |
... do ložnice tchýně a švagrové. Tyto dveře byly stále nepoužívané, ale naše milostné hekání tyto dveře nezadržely. Jak na vesnici bývá zvykem, všichni jsme se koupali jeden den, a to po sobě.
A tak se stávalo, že se moje švagrová vykoupala, oblékla do noční košile, v kuchyni na gauči si střihala nehty na nohou, a to tím způsobem, že seděla v tureckém sedu a já se jí díval na chlupatou kundičku.
Ona si toho všimla, ale neudělala vůbec nic, aby zamezila m... celá povídka |
...liba ti je a kdyz zacinas kricet rozkosi, zacne te do nich kousat a lizat bradavky.
Postavi si te na zem, otoci te a prehne pres stul. vyhrne ti sukni a zacne se mazlit s nadhernymi polokoulemi tve prdelky. Potom te zacne hladit na zadech, libat a skrabat.
A kdyz zacnes prosit aby te pomiloval, stahne ti kalhotky, vyslece tricko a necha ti jenom sukni.
Pak te prinuti kleknout a ty zjistis, ze se ti pred ocima kyve hrozive nabehly ud, ktery uz je nality na prasknuti.
jednou rukou te chytne za... celá povídka |
... mě měl pošetřil na další den, kdy mu předvedu svoje další finty. Na schůzku přišel včas a já ho postupně zasvěcovala do kouzel milování. Byl vynikajícím žákem a za půl roku jsem ho již neměla co učit. Jeho sexuální apetit byl úžasný a tak jsem ho postupně představila svým kolegyním. Získal na popularitě a tak jsem ho vzala jako společníka mé živnosti. Nechcete zkusit taky moji školu? nebo mého žáka... Jsme na světě pouze jednou a tak neváhejte.
... celá povídka |
...í ňadra ho pěkně roztáhla a ven se vyvalily její šestky. Vzala je do rukou a podzvedla bradavky k mým ústům. Sklonil jsem trochu hlavu a vášnivě cucal a kousal její kulaté tmavé bradavky. Cítil jsem, jak se mi začíná zve dat a jak si ho zkušeně zavádí do kundičky. Pomalu přirážela. Po chvilce mi v něm zacukalo, Irena dosedla a vrtěla se na něm tak dlouho, dokud jsem celou její kundičku podruhé nezaplnil žhavým semenem.
"Uhasil jsem tvůj požár, žhavá kund... celá povídka |
... na záda a začala si pohrávat s varlaty, začala je olizovat a potom zase cumlat jakoby to byly nejsladší bonbóny na světě. Pak přešla k juniorovy a začala ho přejíždět jazykem.
Najednou hlavu zvedla a já čekal co ji asi napadlo. Petra sáhla po polštáři a dala mi ho pod hlavu a pak si k ní přisedla kačenkou, abych se taky činil. Jakmile na ní ucítila můj dech vrátila se k juniorovy a začala ho zase lízat a sát. Stejně jsem oplácel i já jí. V této poloze js... celá povídka |
...mne vyklouzl, okamžitě jsem po něm chňapla pusou a kouřila jsem ho s jediným cílem tentokrát ho přivést až ke konci.
Chvilku to trvalo, protože už hodně vypil, ale nakonec jsem se dočkala. V posledním okamžiku jsem ho podržela venku, pevně stiskla a cítila jsem, jak mi v ruce roste a bobtná, očima jsem se vpila do toho ohromného žaluda a pak jsem ho dvěma tahy donutila k výstřiku. Vyšla jsem obličejem vstříc a nechala se celá zalít tou horkou šťávou, znovu js... celá povídka |
...racovat na jejím Venušiným pahorku. Nejdříve jsem ho něžně pohladit a při druhém přejezdu ho prsty roztáhl. Když jsem se rty dotkl pysků, reagovala Jana stejně jako v mé sprchové představě. Vnořil jsem tam tedy jazyk a začal řádit. Hluboké dýchání Jany pomalu přecházelo ve stále hlasitější vzdychání. Když už to nemohla vydržet, tak mi jen pošeptala:"Odnes si mně do ložnice". Tak jsem ji vzal do náručí a přenesl ji na postel. Tam jsme se vzájemně las... celá povídka |