...m příležitosti a již jsme byli v 69. V tu chvíli jsem věděl, že takovou kundu jsem ještě neviděl. Měla obrovské rudé pysky a poštěvák alespoň centimetr trčel ze svého úkrytu. Okamžitě jsem se k němu přisál a během několika málo minut byla Marie v orgasmických křečich. Přitom mě stále zuřivě a zkušeně kouřila a při tom udělala něco co jsem do té doby nezažil. Její prst rychle vnikl do mé zadnice a začal masírovat moji prostatu. Takový výstřik js... celá povídka |
...rany svého penisu jako malý hrášek. S přibývajícím časem však rychle měnil velikost až v malou fazolku. „Už pomalu budu lásko!“, zasténala jsi. „Vraž mi ho tam prosím a stříkej“. V okamžiku jsem byl uvnitř a po třech mohutných přírazech jsem vystříknul pořádnou dávku semene do Tvojí lačné kundičky. Jakmile zřejmě ucítila ten příval, začala se kočička stahovat a Ty se zmítat v orgasmu. Slyšel jsem Tvé výkřiky, cítil že hlouběji už nemohu,... celá povídka |
... váhal, a pak jsem si nahý sedl vedle ní. Zakrátko už jsme vjeli na hlavní silnici a uháněli dál na sever.
Zpozoroval jsem, že řídit nahý je hrozně vzrušující pocit. Seděl jsem mlčky za volantem a můj těšitel byl k prasknutí nalitý krví. Anna se opírala pohodlně o se-dadlo a vyhlížela okénkem ven. Vítr jí cuchal dlouhé tmavé vlasy.
Všimla si dobře, že se nedokážu soustředit pořádně na řízení, a řekla mi, abych raději koukal před sebe na silnic... celá povídka |
...ho pohyby začali byť také prudké, že mi penis vchádzal takmer až do hrdla, preto som mu naznačila, že chcem zmeniť polohu. Položil sa na chrbát a roztiahol nohy. Kľakla som si medzi ne a vzala si jeho kúsok do parády. Mohla som si s ním robiť, čo som chcela a využiť všetko, čo som sa za roky svojho sexuálneho života naučila. Páčilo sa mu to a mne tiež. Cítiť v ústach nádherný, ukážkovo tvrdý mužský úd, to ma v tejto chvíli veľmi motivovalo. Dôkladne a s ... celá povídka |
... zpočátku jsem nějakou velikou bolest nepociťoval. Jenže pokaždé, když jsem pohnul pánví, sjelo závaží trochu níž, k tomu, abych je vytáhl do původní polohy, už jsem neměl sílu. Závaží tak na mě získávalo další a další centimetry, až jsem skončil prohnutý do oblouku a neschopný jakéhokoli pohybu. Sandra se chvíli bavila mým zápasem a když viděla, že moje bezmoc dostoupila k vrcholu, začala násobit moje utrpení. Na prsní bradavky mi připevnila svorky... celá povídka |
...acel z třídenní jízdy a před nájezdem na dálnici, napůl sedící na zábradlí u mostku mávala dívka. Zastavil jsem několik metrů před ní, abych měl čas si ji prohlédnout. Menší blondýnka štíhlé postavy byla ozdobena velkými prsy ukrytými pod těsnou blůzkou a světlá sukýnka sotva zakrývala nádherný zadeček. Přes rameno měla menší poloprázdnou kabelu. Přiběhla ke dveřím a když se dozvěděla cíl mé cesty radostně usedla na volné sedadlo spolujezdce.... celá povídka |
...píchnout. Mládenci po mně okamžitě hodili očkem a začali mě bezostyšně balit. Představili se mi. Ten drzý blondýn se jmenoval Tom a ten tmavovlasý, co vypadal jako gangster, měl přezdívku Fešák. Přemýšlela jsem, odkud tuhle přezdívku asi vzal. Třeba proto, že už složil tolik holek na záda. Ale co, byl kus chlapa a pusa mu jenom jela, takže jsme se okamžitě spřátelili. Po pár pivech mě pozvali na malou projížďku. Byla vlahá letní noc a oni dva už měli ta... celá povídka |
...romný tlak a napětí, které se každou chvíli násobilo. Oba jsem již byli úplně propocení a vzrušeně oddechovali. Moje vyvrcholení se již nezávratně blížilo, celá matrace již byla potřísněna jejími šťávami a když jsem již cítil, že budu. Vytrhl jsem z ní svůj klacek a po pár pohybech rukou přibylo ještě několik bílých skvrn. Nyní jsme oba chvíli oddechovali a já se připravoval na další část. Klekl jsem si před ni a přitáhl její hlavu blíže k s... celá povídka |
...vali. Bylo by hned vidět jak po tom toužíš, protože jak by sis ji rozevřela tak by hned na koberec začala kapat tvoje šťáva a protože vím jak nerada uklízíš a jak máš ráda když ti tam pěkně a rychle klouže, tak bych ti ho tam hned zasunul a začal zběsile přirážet. Oba bychom přitom hlasitě vzdychali a sténali. Pak už bychom se neudrželi na nohou a tak bychom se skrčili, já bych tě jednou rukou chytil za zadeček a přitom ti prostředníkem zajel do zadečku. D... celá povídka |
... sjížděl k pupeční jamce, kam se mi kostka skoro skovala. Jemně jsem jí vystrčil a pokračoval, ještě níž až ke tvé vzrušením se lesknoucí vyholené lasturce, kde jsem nechal poslední kousky ledu sjet až na postel.
Nejspíš ses třásla vzrušením, a tak jsem se k tobě přitisknul, začal tě líbat a laskat rukou až jsme se začali milovat. Nejdřív jen pomaloučku a zlehka, ale potom jsme se jakoby utrhli ze řetězu. Začali jsme se zběsile milovat a střídat polo... celá povídka |