...rýval teplými, vlhkými polibky. A pomalinku jsem ji svlékal - knoflíček za knoflíčkem jsem rozepínal blůzku, pak sukýnku, jemně jsem jí stáhnul punčocháče, až tam stála celá dychtivá jen v dráždivém prádélku a já opět užaslý v údivu nad její krásou.
Okamžitě jsem pokračovat v exkurzi po nádherách jejího těla - tentokrát zespoda, zběsile, nespoutaně a nenasytně jsem prozkoumával její citlivé konečky prstů, chodidla, nádherná lýtka, kolínka a... celá povídka |
... už jsem cítila jeho žalud z větší části uvnitř, zatlačila jsem proti a celý čurák byl těsně uvězněn. Stáhla jsem svaly kolem konečníku a držela. To už se ve mně začal pohybovat. Pomocí nějakého krému se mu to dařilo a já pociťovala daleko větší rozkoš, než když byl v kundičce. Rychle se blížil můj vrchol a zatím co jsem hlasitě křičela, z mé pičky se valil proud mých mrdin a vtom se uvolnila klapka a ihned po tom ze mě vytékaly mé horké chcán... celá povídka |
... kdy si oblékla své nejoblíbenější šaty, které měli černou barvu, úzký střih modeloval její štíhlou postavu. Ještě nazout černé lodičky a může spěchat za Richardem. Sešli se v jedné čínské restauraci a jen co vkročila do dveří okamžitě poznala přítele u nedalekého stolu. Zvedl se a kráčel jí vstříc. Lehce jí objal a na uvítanou Danielu políbil na tvář. „Jak se změnil“, pomyslela si „ Je z něj opravdu hezký muž“. V tu chvíli zalitovala, ... celá povídka |
...ruhé dírky a já vyla jako zvíře.
Přirážela jsem jako zběsilá a křičela jsem rozkoší a už to tu bylo potřetí a bylo to ještě nádhernější než předtím. V tom pološílenství jsem ani nemyslela na to, kde byl před chvilkou zabořený, a když ze mne vyklouzl, okamžitě jsem po něm chňapla pusou a kouřila jsem ho s jediným cílem tentokrát ho přivést až ke konci.
Chvilku to trvalo, protože už hodně vypil, ale nakonec jsem se dočkala. V posledním okamžiku j... celá povídka |
...ali pod stromy. Nehodlala jsem však ztrácet čas, protože jediné, co jsem opravdu potřebovala, bylo pořádně projet mou jeskyňku.
Stačilo stáhnout kalhotky a vyšpulit zadeček a už jsem zezadu ucítila horký dech. Poté, co ze mne stáhl poslední zbytky oblečení, položil mě na záda a pečlivě studoval a hnětl moje prsa, zatímco jsem rozepínala knoflíčky jeho košile. Asi chtěl něco říct, ale dřív, než se k tomu dostal, umlčela jeho rty moje kočička, které s... celá povídka |
... jsem tomu ale nevěřil, nevěděl jsem, jak by se na to ostatní tvářili, ale přesto jsem za námi pečlivě zamkl dveře po vstupu do sauny. Svlékli jsme se, osprchovali a vešli do potírny. Zhruba po deseti minutách jsme postupně začali potírnu opouštět a po ochlazení v bazénku jsme se sešli na lehátcích v odpočívárně. Zde jsme pokračovali v konzumaci vína a příjemném rozhovoru. Alkohol se však se saunou moc nesnáší, a tak se podruhé tentokrát do potírny nikom... celá povídka |
...j, zastavím ji, musím se taky trošku šetřit na víkend a soustředím se na její Géčko. Na Petře je vidět že už jen chvíli a dosáhne zachvění země, na chvíli přestanu, abych to ještě chvíli oddálil a povytahuji ukazováček. Petra však je tak blízko, že už nechce čekat a tlačí mi ruku zpět. Netrvá to dlouho a začíná se celá chvět a přitom mě pěvně svírat až začínám mít trošku potíže s dechem. Trvá to ještě hodnou chvíli než dovychutná svoji... celá povídka |