...itelka vše slízla a řekla, že mají začít všechny dívka pomalu masturbovat a ať se dívají. Protože byl můj penis ochablý, hbitě ho olízla a začala kouřit. Brzy se mi pak zase postavil.
Ta holka co byla u mně si měla lehnout na zem na záda. Já se pak položil na ní a učitelka strčila můj penis do její kundičky. Bylo to nádherně měkké a mokré. Pak jsem měl hýbat boky, abych vjížděl tam a zase zpět. Mezi tím ostatním dívkám řekla, že se mají dát doh... celá povídka |
...d myšlenek, které jsem okamžitě vyťukával na klávesnici. Inspirace, kterou mi Klárka dodávala, byla fascinující. Když se mě postavil do plné síly, sevřela ho v dlani a pomalu, zdlouhavě začala přeměřovat jeho délku. Pozvolna měnila sevření v úzký prstýnek dvou prstů a neznatelně sjížděla ke kořenu. Vtom jsem na špici ucítil horkost jejích rtů. Bušil jsem do klávesnice jako zběsilý. Její rty obemkly žalud, ústa se pootevřela a nasouvala do sebe tělo ... celá povídka |
...kyňky prostředník co nejhlouběji a palcem a ukazovákem jsem jí masíroval citlivý oříšek.
Anna naříkala blahem a svíjela se. Vzápětí jsem jí za-strčil do pičky i palec a začal jsem ji horlivě šoustat dvěma prsty. Sténala čím dál hlasitěji a divoce se přirá-žela k mé ruce.
Když jsem jí pak jedním prstem zajel do zadní dírky, vydráždilo ji to na maximum a řičela.jako smyslů zba-vená, když se vzepjala v bouřlivém orgasmu. Pár vteřin nato jsem koneč... celá povídka |
...avovali a znovu se líbali. Můj kolík byl v kalhotách napnutý k prasknutí a ona byla rovněž pěkně vzrušená. Tak jsme přišli až k domu její tety, kde Andula bývala. Stáli jsme u branky, líbali se a hladili, až mě náhle dívka uchopila za ruku a táhla dovnitř. Tiše jsme se protáhli do podkroví, kde měla pokojík. Teprve když za námi kleply dveře a v domě byl stále klid, spadl ze mě kámen strachu. To už jsme opět viseli na sobě a naše jazyky se splétaly dohrom... celá povídka |
...hladila. Znovu se do sebe zakously nekonečnými polibky a nevnímaly nic kolem sebe. Teď už to vůbec nehrály. Vnímaly jen svá mladá těla a vytrvale směřovaly k uspokojení jejich touhy. Jana se sklonila a uchopila mezi rty vztyčenou bradavku své partnerky, poprvé se ozval vzdech, Katka zaklonila hlavu a zavřela oči. Jana teď přenesla pozornost svých úst i rukou na Katčin hrudník. Nenechala ty nádherné bradavky ani na chvíli odpočinout. Katka ji náhle prudce objala a ob... celá povídka |
...m je pozdravil a nabídl každé jeden ručník na osušení. Váhavě je přijaly a když se poutíraly zůstaly v nich zabalené. Prádlo přehodily přes seno, aby mohlo proschnout. Potom se usadily ke mně na seno a konečně se představili.Ta vyšší se jmenovala Jarka a druhá byla Alena. Stále jim ale bylo poněkud chladno a tak jsem vytáhl pleskačku rumu, kterou sebou nosím jako lékárničku. Sklenička dvakrát obešla a byla prázdná. Holky už ale měly na tvářích ruměnce ... celá povídka |
...evný.
Rty a zuby mně tiskl poštěváček, lízal mě odshora dolů a zase zpátky, až jsem se neovládla a byla hotová! Ách, byla to neuvěřitelná slast! Šíleně mě vzrušovalo, že mi vylízal kundu někdo, koho vůbec, neznám! Jak ucítil, že už mám orgasmus, na nic nečekal a vrazil mi dovnitř svůj ocas. Byl tak obrovský, že si jen stěží razil cestu mou buchtou, ačkoli byla už pořádně roztažená a úplně mokrá. A vtom jsem konečně poznala, že to jsi ty. Něco... celá povídka |
...a rytmus.
Pomalu to na mě opět přicházelo. Zavřel jsem oči a hlavu zaklonil dozadu. Alice zřejmě poznala co bude následovat a obratným pohybem mi vytáhla penis z Jany a já jí postříkal bříško. Nadobro vyřízen jsem se svalil vedle postele.
Holky zmizeli do koupelny, což jsem poznal dle zvuku tekoucí vody. Za nedlouho přišla Alice. Políbila mě a vysvětlila, že už musím domů. Pln nových zážitků jsem poslechl a těšil se na další setkání s těmito sestrami.
... celá povídka |
... vedle ní, řekla:
"Co si to dovoluješ, otroku!" a už na můj zadek dopadla první rána.
A tak to mezi námi pokračuje stále dál. Ona vymýšlí různé pozice a zajistí vždy potřebnë pomůcky. Dnes již vím, že zasunout úd do vagíny je příjemné, i když bičíkům dávám přednost. Dokonce i Domina se dává sešlehat metlou nebo důtkami a dojde přitom k vyvrcholení. Uvazovat se k posteli nebo mezi dveře je dnes samozřejmostí.
Někdy se miluje i dva dny. Má touhu ro... celá povídka |
...ade mnou omdlela a já byla pár minut úplně mimo. Probrala jsem se a cítila Amin horký něžný jazyk jak mi líže po délce celou štěrbinu. Každým okamžikem tento pohyb zrychlovala a pronikala do pochvy o kousek hlouběji. Nakonec se dostala do neuvěřitelného tempa a já cítila, jak se všechno teplo mého těla vlilo do mého pohlaví. Potom přestala a řekla,že má pro mě překvapení. Odešla a vrátila se v okamžiku a položila své tělo podél mého. Znenadání jsem c... celá povídka |